Tafels voor het diner (in opdracht, N°17 Dickens Yard, Ealing, London)

Onderaan meer foto’s

Deze “communal dining tables” geven plaats aan grote gezelschappen of mensen die graag aan tafel samenzitten.

De geborstelde eiken planken hebben een natuurlijk, warm karakter. Net genoeg structuur om op het tafelblad de mooie tekening van het massieve hout volledig tot zijn recht te laten komen. Ambachtelijk tand- en groefverbindingen zorgen er voor dat de tafel en de poten stevig verbonden zijn. Tafels voor intensief gebruik.

Zoals al onze werkstukken worden ook deze eiken tafels op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt.

(Box 9 design)

Halfhoge eikenhouten tafels

Buitentafel in nieuwe eik

Extra lange tafel voor “private dinners”

Ook deze tafels in eiken op maat werden op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • eettafel 3 meter IV
  • eettafel 3 meter I
  • eettafel 4 meter I
  • grote detail