Ronde eiken koffietafeltjes (in opdracht, N°17 Dickens Yard, Ealing, London)

Meer foto’s onderaan

Deze ronde eiken koffietafeltjes met een diameter en hoogte van 50cm vormen samen een “groot” geheel.

Ook bij deze kleine ronde tafels op maat zorgen de geborstelde massief eiken planken voor een natuurlijk, warm karakter. Net genoeg structuur om de mooie tekening van het massieve hout volledig tot zijn recht te laten komen.

Zoals al onze werkstukken worden ook kleine koffietafeltjes op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt.

(Box 9 design Ltd.)

Ronde koffietafeltjes

Ook deze ronde koffietafels op maat werden op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • ronde tafeltjes III
  • ronde tafeltjes IV
  • ronde tafeltjes detail