Extra lange tafel voor “private dinners” (in opdracht, n°35 Mackenzie Walk, Canary Wharf, Londen)

  • inlegwerk met eiken

onderaan meer foto’s

Deze 10 meter lange tafel, op maat van de private dineerruimte van het restaurant, in eik kan opgedeeld worden in 2 tot 7 elementen. Het eikenhout werd voor dit project glad afgewerkt. Ze biedt plaats aan groepen tot 20 personen. De eiken tafelbladen worden geaccentueerd door zwaluwstaarten die met de hand, op maat werden uitgewerkt. Het eikenhout van de zwaluwstaarten werd op natuurlijk manier vergrijsd. Zoals al onze werkstukken wordt ook deze tafel op maat, in de gewenste houtsoort en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt.

Box-9 Design

Tafels voor het diner

 

Ook deze extra lange tafel in nieuw eiken op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • 01 (2)
  • IMG_3583