Extra lange tafel voor “private dinners” (in opdracht, n°35 Mackenzie Walk, Canary Wharf, Londen)

  • inlegwerk met eiken

onderaan meer foto’s

Deze indrukwekkende 10 meter lange eiken tafel, werd op maat gemaakt voor de private dineerruimte van het restaurant. De tafel kan worden opgedeeld in 2 tot 7 elementen, waardoor hij flexibel is voor verschillende gelegenheden. Het eikenhout is glad afgewerkt en biedt een prachtige uitstraling. Met plaats voor groepen tot 20 personen is deze tafel perfect voor grote bijeenkomsten. De eiken tafelbladen worden versterkt door met de hand vervaardigde zwaluwstaarten, die op natuurlijke wijze zijn vergrijsd. Net zoals al onze werkstukken wordt ook deze tafel op maat, met de gewenste houtsoort en de gewenste uitstraling speciaal voor u gemaakt.”

Box-9 Design

Tafels voor het diner

 

Ook deze extra lange tafel in nieuw eiken op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • 01 (2)
  • IMG_3583