Buitentafel in nieuwe eik (in opdracht, n°35 Mackenzie Walk, Canary Wharf, Londen)

  • design buitentafel in eik

Onderaan meer foto’s

Buitentafel op maat in nieuwe eik. Elegant metalen onderstel en roedes om verlichting boven de tafels te voorzien. Aan deze middelhoge terrastafels kan men gezellig zitten met zicht op het water. Middelhoge tafels kunnen gecombineerd worden met een barkruk of gebruikt worden om gezellig met een grotere groep rond te staan. Designer, Lou Davies van Box-9 design vroeg ons om roedes aan te brengen waaraan iets zwaardere lampen konden gehangen worden. Vierkante metalen tubes van 30mm zorgen er voor dat het gewicht van de lampen kan gedragen worden. Ook het metalen onderstel werd uit deze zwaardere buizen opgebouwd. Zoals al onze werkstukken kan ook deze tafel op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt worden.

box-9 Design

Eiken bartafel met metalen poten

Eiken tafel met metalen poten.

Licht geborsteld eiken met strakke metalen poten

 

Ook deze buitentafel in eiken op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo kleine als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieurontwerp, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • 08
  • craftb03
  • craftb07 (1)