Renovatie

Haal de warme herinneringen aan gezellige familiemomenten aan tafel met (groot)ouders terug naar uw eigen interieur door te investeren in de renovatie van een duurzaam meubelstuk. Met een gerenoveerd meubelstuk kunt u niet alleen de charme en het karakter van het verleden behouden, maar ook een persoonlijk tintje toevoegen aan uw interieur. Kies voor een duurzame renovatie om de levensduur van uw geliefde meubelstuk te verlengen en tegelijkertijd de erfgoedwaarde ervan te behouden. Zo creëert u een unieke en betekenisvolle ruimte die de verhalen en tradities van uw familie voortzet voor toekomstige generaties.

(Buiten)tafels en banken van hoogwaardig hout hebben altijd een speciale aantrekkingskracht gehad. Naarmate ze intensief worden gebruikt, zijn gebruikssporen onvermijdelijk. Van kleine beschadigingen in de afwerklaag tot mogelijk ontbrekende stukken, kunnen er verschillende tekenen van slijtage optreden. Denk aan scheurtjes in het hout, krasjes in de lak, afbladderende verf, wiebelende poten en loszittende houtverbindingen. 

Maak gebruik van de duurzaamheid van oud hout en herstel het naar zijn oorspronkelijke glorie door middel van renovatie, of geef het een eigentijdse twist voor een frisse uitstraling die past bij uw moderne interieur.

Misschien passen de originele poten echt niet bij uw vloer, of is er een volledig andere uitstraling nodig. Renovatie van een tafel of bank om ze een nieuw en fris uiterlijk te geven, is dan de oplossing. Zo kan een tafel of bank met emotionele waarde nog generaties in uw familie blijven en telkens de familieleden bij elkaar brengen. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Renovatie-oude-tafel

Oude tafel in teak aangepast aan vernieuwd interieur

Renovatie van houten traptreden