Renovatie

Breng de herinneringen van de gezelligheid aan tafel, bij je (groot)ouders naar je eigen interieur door te kiezen voor een renovatie van een duurzaam meubelstuk.

(Buiten)tafels en banken, gemaakt van degelijk hout zijn altijd populair geweest. Wanneer ze intensief gebruikt werden zijn er altijd gebruikssporen te zien. Er zullen ongetwijfeld beschadigingen in de afwerklaag zitten. Misschien ontbreekt er wel een stuk. Scheuren in het hout, krassen in de lak, stukjes verf die los zijn gestoten, minder stabiliteit van de tafel door poten die wiebelen, houtverbindingen die los zitten,…  

Een antiek familiestuk? De massieve tafel van uw (over)grootouders? Maak gebruik van de duurzaamheid van een oud meubel in hout en laat het, door een renovatie, in zijn oude glorie herstellen of maak er een eigentijdse versie van.

Misschien passen de originele poten echt niet bij uw vloer, of is er een volledig andere uitstraling nodig. Renovatie van een tafel of bank om ze een nieuw en fris uiterlijk te geven, is dan de oplossing. Zo kan een tafel of bank met emotionele waarde nog generaties in uw familie blijven en telkens de familieleden bij elkaar brengen. We bekijken graag met u de mogelijkheden.

Renovatie-oude-tafel

Oude tafel in teak aangepast aan vernieuwd interieur

Renovatie van houten traptreden