Halfhoge eikenhouten tafels op maat met gestileerde poten (In opdracht, Vagabond Wines, Monument Londen)

  • licht eiken halfhoge tafel

Onderaan meer foto’s

De opvallende details van deze twee identieke, op maat gemaakte eiken tafels, met name de prachtig vormgegeven poten, geven ze een eigenzinnige uitstraling. Het eikenhout is licht geborsteld om het karakter van het hout volledig tot zijn recht te laten komen, terwijl het eindresultaat toch strak blijft. Bij het betreden van de wijnbar wordt direct de aandacht getrokken door de unieke uitsnijding van de hoge poten, een echte eyecatcher. Met een hoogte van 90 cm kunnen de tafels perfect worden gecombineerd met hoge stoelen of barkrukken, maar bieden ze ook voldoende ruimte voor grotere groepen mensen om rond te staan. Net zoals al onze werkstukken kunnen deze tafels op maat, in hoogte en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u worden gemaakt.

https://www.box-9.co.uk/

Eiken tafels voor het diner

Extra lange eiken tafel

Ronde eiken koffietafeltjes

Eiken eigenschappen

 

Ook deze halfhoge eiken tafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

 

Renovatie

  • IMG_4682
  • final side long table