Halfhoge eikenhouten tafels op maat met gestileerde poten (In opdracht, Vagabond Wines, Monument Londen)

  • licht eiken halfhoge tafel

Onderaan meer foto’s

Vooral de gestileerde poten zijn een opvallend detail aan deze twee identieke, op maat gemaakte eiken tafels. Het eikenhout werd licht geborsteld zodat het mooie karakter van het hout ten volle tot zijn recht komt. Toch blijft het eindresultaat eerder strak. Bij het binnenkomen van de wijnbar wordt direct de aandacht getrokken naar de unieke uitsnijding van de hoge poten. Een echte ‘eyecatcher’. De hoogte van 90cm zorgt ervoor dat de tafels zowel gecombineerd kunnen worden met hoge stoelen of barkrukken maar ook de perfecte afmeting hebben om met een grotere groep mensen rond te staan. Zoals al onze werkstukken kunnen ook deze tafels op maat, hoogte en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt worden.

https://www.box-9.co.uk/

Eiken tafels voor het diner

Extra lange eiken tafel

Ronde eiken koffietafeltjes

Eiken eigenschappen

 

Ook deze halfhoge eiken tafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

 

Renovatie

  • IMG_4682
  • final side long table