Massief eiken bartafel op maat met metalen poten, voor gezellige feestjes (Antwerpen, Brasschaat)

Meer foto’s onderaan

Eikenhout is een stevige en harde houtsoort, uitermate geschikt voor het maken van tafels op maat. Het hout is slijtvast, duurzaam en gemakkelijk te bewerken. Deze middelhoge bar tafel (L1,50mxB0,45mxH1,05m) is een tafel voor gezelligheid. Een hoge tafel waaraan mensen gemoedelijk rond staan om van een drankje en een hapje te genieten. Ook deze tafel is uniek door het gebruik van de massieve eiken planken. De metalen poten brengen een eigentijdse toets en een mooi contrast met de warmte van het eikenhouten tafelblad. Zoals al onze werkstukken kan ook deze tafel op elke maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt worden.

Eiken tafel met metalen poten

Eiken bureautafel met metalen poten

Keukentafel met metalen poten

Eiken

Ook deze bartafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • _DSC3594
  • _DSC3593
  • _DSC3592