Licht geborstelde eiken tafel op maat met strakke metalen poten (Antwerpen, Brecht, België)

  • massief eiken tafel

Onderaan meer foto’s

Deze moderne, tafel in eik met een blad van licht geborsteld hout van 1ste keuze is een garantie voor jarenlang plezier. De combinatie van de warme eik met de koele metalen poten brengt de mooiste eigenschappen van de verschillende materialen duidelijk naar boven. Tafel in eik met metalen poten, het blijft een top combinatie.

Het blad werd voorzien van een 2-componenten bescherming zodat het zonder zorgen ten volle kan gebruikt worden. Een massief eiken blad verdient het niet om afgedekt te worden voor gebruik! Zoals al onze werkstukken wordt ook deze eiken tafel op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt.

Eiken tafel met metalen poten

Bartafel met metalen poten

Halfhoge eiken tafel met gestileerde poten

Buitentafel in nieuwe eik

Eigenschappen van eiken

 

Ook deze moderne, eiken tafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • close up
  • tafel x-poten
  • closer up