Eiken tafel op maat met metalen poten. (Antwerpen, Schoten)

  • eik en metaal

Onderaan meer foto’s

Dit tafelblad op maat van nieuw eiken werd licht geborsteld om het hout meer karakter te geven. De combinatie van het massieve blad met de elegante, zwart gelakte, metalen poten resulteert in een verfijnde uitstraling. Jong eikenhout krijgt door het borstelen onmiddellijk het nodige cachet. De 2-componenten afwerking geeft een ‘onbehandeld’ resultaat dat zonder problemen intensief gebruikt kan worden. Zoals al onze werkstukken wordt ook deze eiken tafel op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt.

Licht geborsteld eiken met strakke metalen poten

Massief eiken bartafel met metalen poten

Eiken eigenschappen

 

Ook deze moderne tafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • noemi 2
  • Noemi