Vergrijsde eiken koffietafel (in opdracht, N°17 Dickens Yard, Ealing, London)

Meer foto’s onderaan

Deze salontafel werd gemaakt uit een eiken schaaldeel van een volledig vergrijsde stam. Het natuurlijk vergrijsd eiken behoud zijn eigen uitstraling en past perfect bij deze ambachtelijk, op maat gemaakte lage koffietafel.

Box 9 design Ltd.

Koffietafel in gebleekt eiken

Ronde eiken koffietafel

Ook deze vergrijsde eiken koffietafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • grijze koffietafel I
  • grijze koffietafel II