Koffietafel (in opdracht, 601 Queens Road, Wimbledon, London)

  • kleine eiken tafel

Meer foto’s onderaan

Gebleekt eiken koffietafel op maat. Voor deze tafel werd gekozen voor eiken recuperatiehout. De uitstraling van het historische hout is niet te imiteren. Elk stuk blijft uniek! Net zoals al onze tafels op maat kan ook deze koffietafel op uw maat gemaakt worden. Het hout wordt ambachtelijk verwerkt met voorloef en deuvels, versterkt met metaal indien nodig. Afgewerkt met een matte of glanslak naar keuze.

http://www.box-9.co.uk/

Koffietafel in recuperatie wagonplanken

Ook deze koffietafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • koffietafel
  • 2018-07-04 10.49.17