Koffietafels in recuperatie eiken (in opdracht, n°35 Mackenzie Walk, Canary Wharf, Londen)

  • kleine tafel in eik

Onderaan meer foto’s

Deze koffietafels op maat, in historisch gerecupereerd eikenhout werden gemaakt om het terras om te toveren in een plek waar men rustig kan genieten van het uitzicht op Mackenzie Walk en van het gezelschap. Ook hier zijn de houten poten boven op het tafelblad zichtbaar uitgewerkt. Het natuurlijke patina van het eikenhout wordt door de ‘onafgewerkte look’ van de 2-componenten bescherming volledig gerespecteerd. Zoals al onze werkstukken kunnen al onze koffietafels op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt worden en in de houtsoort van uw voorkeur.

Box-9 Design

Koffietafel in recuperatiehout

Koffietafel in Olm (Iepen)

Historisch (eiken)hout

 

Ook deze koffietafels in recuperatie eiken op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • craftb06 (1)
  • craftb05
  • craftb04
  • IMG_3415 (1)