Koffietafels in recuperatie eiken (in opdracht, n°35 Mackenzie Walk, Canary Wharf, Londen)

  • kleine tafel in eik

Onderaan meer foto’s

Ontdek onze prachtige koffietafels op maat, vervaardigd uit historisch gerecupereerd eikenhout, perfect ontworpen om uw terras om te toveren tot een oase van rust, waar u kunt genieten van het gezelschap van vrienden en familie. De houten poten, subtiel uitgewerkt boven op het tafelblad, voegen een vleugje elegantie toe aan het geheel. Dankzij de ‘onafgewerkte look’ van de 2-componenten bescherming wordt het natuurlijke patina van het eikenhout volledig gerespecteerd, waardoor elke tafel een uniek karakter krijgt. Net als al onze andere werkstukken kunnen onze koffietafels op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u worden gemaakt, en dat in de houtsoort van uw voorkeur.

Box-9 Design

Koffietafel in recuperatiehout

Koffietafel in Olm (Iepen)

Historisch (eiken)hout

 

Ook deze koffietafels in recuperatie eiken op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • craftb06 (1)
  • craftb05
  • craftb04
  • IMG_3415 (1)