Keukentafel met wagonplanken (Oost-Vlaanderen, Aalst)

  • keukentafel in wagonplanken

onderaan meer foto’s

De geborstelde oud eiken wagonplanken van deze keukentafel op maat hebben een mooie, warme en geleefde uitstraling. Elke plank krijgt na het borstelen een andere uniek patina en structuur. Misschien een gedurfde keuze voor een maatwerk keukentafel. Het uitzicht en het gevoel van de ruwe structuur van de eiken wagonplanken werd behouden en door middel van het, op kleur, opvullen van de grillige vormen geschikt gemaakt voor het gebruik als keukentafel. De ambachtelijk gemaakte, robuuste tafel op maat laat het gezin toe om er intensief en dagelijks samen te komen voor de maaltijden. Ze zal generaties mee kunnen gaan.

De strakke, metalen poten in matzwarte lak zorgen voor een perfect contrast met de warmte van de massieve eiken wagonplanken.

Zoals al onze werkstukken wordt ook deze keukentafel op maat persoonlijk voor u gemaakt.

Bureautafel in eiken wagonplanken

Wagonplanken (eiken)

Ook deze tafel in wagonplanken op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

 

 

  • _DSC3541
  • _DSC3544
  • _DSC3545