Bureautafel op maat in eiken wagonplanken (SanjoDepot, Antwerpen, Brecht)

  • tafel met wagonplanken op maat

Meer foto’s onderaan

Sandra Liekens, eigenaar van Sanjo Depot, zocht naar een multifunctionele tafel die zowel dienst kon doen als bureau als een gezellige ontmoetingsplek voor haar klanten, vergezeld van een lekker kopje koffie. Samen hebben we gekozen voor een prachtige uitstraling van gerecupereerde, geschaafde eiken wagonplanken in combinatie met elegante metalen poten. Het resultaat? Een tafel waarbij het hout als het ware zweeft tussen de poten, een harmonieuze mix van oud en nieuw, warmte en koelte. Uiteraard kunnen de eiken wagonplanken ook worden gecombineerd met houten poten en op maat worden gemaakt volgens uw eigen ontwerp. Deze gerecupereerde wagonplanken zijn niet alleen robuust en duurzaam, maar stralen ook een warme huiselijke sfeer uit.

Keukentafel met wagonplanken

Wagonplanken (eiken) eigenschappen

 

Ook deze bureautafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

  • image004
  • image003
  • image002