Bureautafel op maat in eiken wagonplanken (SanjoDepot, Antwerpen, Brecht)

  • tafel met wagonplanken op maat

Meer foto’s onderaan

Sandra Liekens van Sanjo Depot had graag een tafel die ze zou kunnen gebruiken als bureau. Het grote bureau moest ook geschikt zijn om haar klanten gezellig te ontvangen met een tasje koffie. We kozen samen de uitstraling van gerecupereerde, geschaafde, eiken wagonplanken in combinatie met metalen poten. Het lijkt alsof het hout zweeft tussen de poten. Oud en nieuw, warm en koel, gaan perfect samen. De eiken wagonplanken kunnen uiteraard ook met houten poten en op elke maat naar uw ontwerp gerealiseerd worden. Recuperatie wagonplanken, robuust, onverslijtbaar en toch heel huiselijk.

Keukentafel met wagonplanken

Wagonplanken (eiken) eigenschappen

 

Sanjo Depot Brecht

Ook deze bureautafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • image004
  • image003
  • image002