Trio Koffietafel (In opdracht, No.29 Power Station West, Battersea, London)

Onderaan meer foto’s

Dit eiken trio in wagonplanken vormen samen een koffietafel van 6m. De klant kan ze apart, of voor een groep mensen samen zetten. Zoals al onze creaties kunnen wij de uitstraling van de ruwe wagonplanken gebruiken voor elke tafel op maat.

 

(Box 9 design Ltd.)

Bureautafel in eiken wagonplanken

Keukentafel met wagonplanken

Wagonplanken (eiken)

Ook deze koffietafels op maat in wagonplanken werden op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • power station west