Tuintafel (in opdracht, No.29 Power Station West, Battersea, London)

  • eiken buitentafel op maat

Meer foto’s onderaan

Louise Davies van Box 9 Design vroeg ons om “oude” eiken tuintafels op maat te maken. Gerecupereerde oude eiken balken waren hiervoor perfect. Het restaurant dat gevestigd is in een oude krachtcentrale heeft een groot terras. De oude, geleefde eiken planken die we voor deze 5 tafels gebruikten, passen perfect in het concept.

(Box 9 design Ltd.)

Historisch (eiken)hout

Ook deze tuintafel op maat in recuperatiehout, werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • image003
  • n29 tuintafel