Tafelblad voor bijzettafel in padouk (Antwerpen, Berchem)

  • padoek opmaat

 

Op maat gemaakte tafelblad in padouk om bij een bestaande tafel te passen. De latten werden ‘on frame’ gemonteerd.

Padoek is fel koraalrood, vandaar ook wel de naam corail. Bij blootstelling aan het licht verkleurt deze tint snel tot vaal roodbruin en op de lange duur tot grijsbruin. Padoek is een uitstekende, duurzame en stabiele houtsoort. Daarom is het uitermate geschikt om te gebruiken voor buitenmeubilair.  Tuin- en loungetafels, banken en poorten. Buitenmeubelen met het minimum aan onderhoud. Zoals al onze werkstukken wordt ook deze tafel op maat persoonlijk voor u gemaakt.

‘In frame’ poort in Padouk

Padouk (Padoek)

Ook dit tafelblad in padoek op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • _DSC3472
  • tabletten voor bonsai