‘In frame’ poort op maat in Padoek (Antwerpen, Brecht)

Meer foto’s onderaan

Deze robuuste ‘in frame’ padoek poort op maat met beslag in RVS (breedte ca.3m) werd volledig op ambachtelijke wijze gemaakt. Ze werd met voorloef in elkaar gelijmd. In frame betekent dat de latten binnen een kader zitten waarin ze elk, afzonderlijk ingewerkt en verlijmd worden. Deze manier van monteren verzekert een stevig geheel. Zowel het hout als het beslag hebben zo goed als geen onderhoud nodig. Een poort uit padoek, een koraalrode houtsoort die buiten zeer mooi vergrijsd, kan minstens 25 jaar mee.

Deze poort kan op elke maat en in de vorm van uw keuze vervaardigd worden.

Padoek eigenschappen

Deze op maat gemaakte poort in padoek is een prachtig voorbeeld van vakmanschap bij Craft-B. Met toewijding en ambachtelijke expertise hebben we de poort volledig aangepast aan de specifieke wensen van de klant. Bij Craft-B worden al onze stukken met zorg met de hand vervaardigd, waarbij we gebruik maken van kleine machines voor het zware werk. Het hout wordt met ambachtelijke precisie met elkaar verbonden door middel van traditionele technieken zoals loef en voorloef, en stevig vastgezet met deuvels en lijm. Indien nodig worden sommige delen ondersteund door een metalen frame, om ervoor te zorgen dat de poort stevig en duurzaam is.

Het resultaat is een op maat gemaakte poort van massief hout die niet alleen prachtig is, maar ook generaties lang meegaat. Door het gebruik van gerecupereerd materiaal en onze toewijding aan ambachtelijk vakmanschap dragen wij bij aan een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Met Craft-B kunt u rekenen op kwaliteit, duurzaamheid en een tijdloos ontwerp voor uw buitentoepassingen.

 

 

  • poort 1
  • IMG_5175 (1)
  • poort