Houten tuinbank voor buiten in padoek (Antwerpen, Kapellen)

  • houten bank

Onderaan meer foto’s

Onze op maat gemaakte houten tuinbank uit padoek, werd ambachtelijk ‘in frame’ gemonteerd. Het individueel uitwerken van de latten in het kader zorgt voor een stevig en duurzaam geheel. Deze robuuste bank biedt voldoende ruimte voor kussens en heeft weinig onderhoud nodig. Padoek, een prachtig vergrijzend hout, geeft de bank een geleefde uitstraling die met de tijd alleen maar mooier wordt. Geniet zorgeloos van deze duurzame houten bank voor buiten, die generaties lang meegaat.

Ben je moe, ga dan rustig zitten!

Bank in nieuwe eik

Bank in geleefd eiken

Padouk (Padoek)

 

Ook deze tuinbank in padoek werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw tuinomgeving, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • bank
  • DSC_4740
  • DSC_4739