XXL Lange, halfhoge tafel (In opdracht @House Cafee, Londen)

Meer foto’s onderaan.

 

Een tafel die niet alleen groots is in formaat, maar ook in veelzijdigheid. Onze indrukwekkende XXL halfhoge tafel, met een verbazingwekkende lengte van 6,8 meter, biedt de ideale omgeving om snel en efficiënt een werklunch te nuttigen. Of je nu alleen zit of samen met je collega’s, deze tafel creëert een uitnodigende ruimte waar productiviteit en genieten samenkomen.

Deze tafel is meer dan zomaar een meubelstuk. Het is een ruimte voor samenwerking, communicatie en inspiratie. Dankzij de royaal bemeten afmetingen is er voldoende ruimte om comfortabel te zitten en je werk te doen terwijl je geniet van je lunch. De halfhoge opstelling geeft een informele en gezellige sfeer, wat perfect is voor informele bijeenkomsten en gesprekken met collega’s.

Tegenwoordig is het, zelfs tijdens de lunchpauze, belangrijk om bereikbaar te zijn. Daarom werd er gezorgd voor handige USB-aansluitingen aan de tafel, zodat je zonder onderbrekingen kunt werken en communiceren. Je hoeft je nooit zorgen te maken over een lege batterij, want deze tafel voorziet in de nodige stroom terwijl jij je focust op je werk.

Of het nu gaat om een snelle brainstormsessie, een informeel overleg of gewoon een moment van rust tijdens een drukke dag, onze XXL halfhoge tafel biedt de ideale setting. Het duurzame ontwerp garandeert een langdurige investering in je werkruimte.

Ontdek nu zelf de mogelijkheden van onze XXL halfhoge tafel. Creëer een ruimte waar werk en ontspanning samenkomen, waar collega’s kunnen verbinden en waar ideeën kunnen bloeien. Ervaar het gemak van de USB-aansluitingen en geniet van de praktische en functionele aspecten van deze tafel, die niet alleen een meubelstuk is, maar een centrum van productiviteit en comfort.

Box 9-Design

XXL tafel voor private dinners

 

  • IMG_9774
  • IMG_9773
  • IMG_9775
  • IMG_9776