Extra large ronde tafel in gerecycleerd eiken met “lazy Susan” (@House Cafee, Londen)

Meer foto’s onderaan.

 

Deze uitnodigende en ruime ronde tafel, ontworpen door Louise Davies van Box 9-Design Ltd, heeft een indrukwekkende diameter van 2,2 meter. Het is de perfecte plek om samen met familie en vrienden te genieten van gezellige maaltijden. De tafel is speciaal ontworpen voor het delen van gerechten, die elegant worden gepresenteerd op het duurzame marmeren blad van de tafel. Met het handige “lazy Susan” draaiplateau in het midden kan iedereen moeiteloos de gerechtjes naar zichzelf draaien, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot hun favoriete smaken.

Wat deze tafel nog specialer maakt, is het slimme ontwerp. Onder het draaiplateau zijn handige USB-stekkers geïntegreerd. Deze stekkers zijn ideaal om je telefoon of tablet op te laden, zodat je tijdens het uitgebreide tafelen altijd verbonden en bereikbaar blijft. Dit detail is met name handig voor kinderen, waardoor zij zich ook tijdens lange maaltijden kunnen vermaken.

Kortom, deze prachtige ronde tafel combineert functionaliteit met elegantie en modern gemak. Ze nodigt uit tot langdurig tafelen en het delen van heerlijke momenten met dierbaren.

Uiteraard kan ook deze tafel op elke afmeting op maat gemaakt worden.

Box 9-Design

Grote keukentafel in gerecupereerd eiken

historisch eiken

 

 

  • IMG_9772
  • IMG_9771
  • IMG_9770
  • IMG_9769