Houten tuinbank voor buiten in padoek (Antwerpen, Kapellen)

  • houten bank

Onderaan meer foto’s

Deze houten tuinbank op maat in padoek werd op ambachtelijke manier ‘in frame’ gemonteerd. Door het individueel uitwerken van de latten in het kader van deze houten parkbank ontstaat een zeer stevig geheel. Deze robuuste bank heeft bovendien genoeg plaats voor kussens. Een padoek zitbank voor buiten heeft weinig onderhoud nodig. Behandelen tegen invloeden van zon en regen is niet nodig. Padoek zal mooi vergrijzen en met de tijd zal de bank zijn geleefde uitstraling krijgen. Om generaties mee te gaan. Een bank in hout voor buiten waarvan je enkel zorgeloos mag genieten.

Zoals al onze werkstukken wordt ook deze bank op maat en met de gewenste uitstraling persoonlijk voor u gemaakt.

Zet u neer en geniet!

Bank in nieuwe eik

Bank in geleefd eiken

Padouk (Padoek)

 

Ook deze tuinbank in padoek werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

 

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw tuinomgeving, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • bank
  • DSC_4740
  • DSC_4739