Vierkante buitentafel in padoek (Brecht, Antwerpen – Hoevenen)

Onderaan meer foto’s

Ontdek deze moderne, op maat gemaakte buitentafel van padoek, met een afmeting van 130x130cm. Ondanks zijn compacte formaat biedt de tafel voldoende zitruimte voor 8 personen, met een aanbevolen ruimte van ongeveer 60cm per couvert. Op die manier kunt u de gewenste tafelgrootte het beste bepalen. Net als al onze tafels kan ook deze tafel worden gemaakt op elke gewenste maat en met de gewenste uitstraling. Padoek zal na verloop van tijd prachtig vergrijzen en vereist, afgezien van een jaarlijkse reiniging, geen onderhoud.

Padoek

‘In frame’ poort in Padoek

Tuinbank in padoek

tafel met vuurput in gebrande padoek

 

Ook deze padoek tafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • bovendetail
  • hoekdetail
  • padoek detail
  • vierkante tafel