“Franse” tafeltjes met schuif Parisienne

Onderaan meer foto’s

We hebben met zorg en aandacht deze charmante kleine eiken tafeltjes op maat gecreëerd. Ontworpen door Box-9 Design Ltd, volgens het “Frans” model, stralen deze tafeltjes een onmiskenbaar gevoel van verfijning en stijl uit.

De keuze voor eikenhout “Parisienne”, een gerecycleerd en veelzijdig materiaal, is een bewuste stap naar een meer ecologisch verantwoorde productie.

Deze op maat gemaakte tafeltjes zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Bovendien zijn de afmetingen zorgvuldig aangepast aan de ruimte en het karakter van de prachtige boomhutten, waardoor ze perfect passen bij de omgeving en een harmonieus geheel vormen met hun omgeving.

Deze kleine eiken tafeltjes belichamen de perfecte balans tussen duurzaamheid en elegantie, en zijn een tijdloze toevoeging aan elk interieur, of het nu gaat om een weelderige boomhut in het bos of een gezellig hoekje in een stedelijk appartement.

Deze kleine op maat gemaakte tafeltjes ondergingen, zoals al onze stukken, een traditioneel, ambachtelijk proces om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen. Ons vakmanschap omvat het overwegend handmatig vervaardigen van elk stuk, met ondersteuning van kleine machines voor het zwaardere werk. Het hout wordt met zorg verbonden door middel van klassieke methoden zoals loef-en-voorloef verbindingen, versterkt met deuvels en lijm. Wanneer nodig, worden sommige stukken ondersteund door een metalen frame, uit louter technische noodzaak.

Het eindresultaat is een op maat gemaakt, robuust meubelstuk van massief hout, ontworpen om generaties lang mee te gaan. Bij Craft-B streven we naar duurzaamheid, niet alleen door het gebruik van hoogwaardige materialen, maar ook door het recycleren van materialen en het bevorderen van een langdurig gebruik. Ons ambachtelijk houtwerk laat een minimale ecologische afdruk achter, waardoor het zowel functioneel als milieuvriendelijk is.

 

  • IMG_8197 (1)
  • IMG_8188 (1)
  • IMG_9766
  • IMG_9765