Over Craft-B

Voor onze creaties op maat werken wij vooral met eiken en padoek. Onze voorkeur gaat naar het hergebruiken van historisch hardhout. Zo zorgen we voor het recupereren van kostbare balken en planken. Maar ook met nieuw hout kunnen wij aan de slag voor ons maatwerk. Alles hangt af van de uitstraling die u wil.

Maar ook voor renovatie van massief hout kan u bij Craft-B in Brecht, ten noorden van Antwerpen, terecht. Het uitzicht van uw tafel beu? De poten passen niet bij uw nieuwe vloer? We bekijken samen de mogelijkheden om alles op uw maat aan te passen. Onze werkstukken worden steeds afgewerkt met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit. Alles gebeurt in onze eigen werkplaats. De ambachtelijke werkstukken van Craft-B gaan generaties mee.

Over ons

Dirk Breens heeft bijna zijn volledige professionele leven als verkoper gewerkt. Hout op maat bewerken deed hij met passie voor familie en vrienden. Trappen, poorten, kasten, wanden, het kon allemaal. Toen architect, designer, Louise Davies van Box-9 Design Ltd. uit Londen, haar oog liet vallen op zijn ambachtelijke en duurzame werkwijze, liep deze hobby stilaan uit de hand. Craft-B werd opgericht.

Dirk is ondertussen een selfmade houtbewerker met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit. Ook metaal en steen worden door hem op maat bewerkt om met het hout te combineren. Vanuit ecologisch standpunt verzekeren de ambachtelijke manier van werken en de recuperatie van het hout een zo klein mogelijke voetprint voor het milieu.

Omdat Dirk meestal in ons atelier te Brecht aan het werk is, neemt Marina Boutmans, zijn echtgenote, het persoonlijk contact met de klanten voor haar rekening.

Contacteer ons via: info@craftb.be of vul het contactformulier in.