Vierkante buitentafel in padoek (Brecht, Antwerpen – Hoevenen)

Onderaan meer foto’s

Deze, op maat gemaakte, buitentafel in padoek is 130x130cm en oogt zeer modern. Alhoewel ze redelijk weinig plaats inneemt kan je er, als dat nodig is, met 8 personen aan zitten. Je rekent best ongeveer 60cm per couvert, om niet in elkaars weg te zitten. Op die manier kan je het beste de grootte van de tafel die u nodig heeft berekenen. Zoals al onze tafels kan ook deze op elke gewenste maat en met de gewenste uitstraling voor u gemaakt worden. De padoek zal met de tijd mooi vergrijzen en heeft, buiten een jaarlijkse poetsbeurt, geen onderhoud nodig.

Padoek

‘In frame’ poort in Padoek

Tuinbank in padoek

tafel met vuurput in gebrande padoek

 

Ook deze padoek tafel op maat werd op de oude, ambachtelijke manier aan de wensen en noden van de klant aangepast. Bij Craft-B worden alle stukken grotendeels met de hand en met behulp van kleine machines, voor het zware werk, geproduceerd. Het hout wordt meestal, op ambachtelijke wijze, met elkaar verbonden door loef en voorloef en vastgezet met deuvels en lijm. Sommige stukken worden ondersteund door een metalen frame als dit technisch noodzakelijk is. Als resultaat krijgt u een op maat gemaakt, massief houten meubelstuk dat generaties mee zal kunnen gaan. Door het recupereren van materiaal en een generaties lang gebruik zorgt ons ambachtelijk houtwerk voor een zo klein als mogelijke afdruk op het milieu.

Een investering om uw ganse leven van te kunnen genieten. En wanneer het stuk, na zo veel jaren gebruik, niet meer past in uw interieur, kan een renovatie misschien wel een uitkomst bieden.

Renovatie

  • bovendetail
  • hoekdetail
  • padoek detail
  • vierkante tafel